Afvallen met
HaloeveraGEZOND afvallen is geen grote moeite
Haloevera: Weight Care

Gezond en duurzaam afvallen, aankomen en op gewicht blijven

Welkom op onze pagina over Weight Care: afvallen... en aankomen!
Iedereen kent het probleem wel, is het niet van zichzelf dan wel van dichtbij: overgewicht! Wanneer je te zwaar bent passen je oude kleren niet meer. Dit is nog het minste probleem dat je bij overgewicht hebt, want het gaat om je gehele gezondheid. Heb je veel vet dan wordt het hart zwaarder belast, worden de bloedvaten zwaarder belast, worden organen zwaarder belast, worden de botten zwaarder belast, worden de spieren zwaarder belast... kortom het hele lichaam heeft letterlijk en figuurlijk een zwaardere last te torsen die de gezondheid regelrecht in de weg zit. Op korte of langere termijn gaat dat onherroepelijk voor gezondheidsklachten zorgen. De politiek heeft al duidelijk gemaakt dat we in steeds grotere mate zelf financiëel verantwoordelijk gaan Afvallen is meer dan vet kwijt rakenworden voor onze gezondheid, dus het is het beste zo vroeg mogelijk ermee te beginnen het lichaam in optimale staat te brengen en te houden
.

Afvallen is niet hetzelfde als zomaar wat gewicht kwijtraken. Wat je kwijt wilt is het overmaat aan vet. Vet dat op duidelijk en minder duidelijk zichtbare plaatsen zit. De meeste diëten zorgen ervoor dat je afvalt. Maar snel daarna komt men weer aan omdat er geen verandering in het eetgedrag heeft plaatsgevonden. Ons Weight Care Programma brengt daar verandering in.
Het Weight Care Programma is gericht op behoud van de spieren, het verlies van vet en een verandering in de bewustwording rond voeding. Het programma zorgt specifiek voor vet-afbraak en laat de spieren onaangetast. Geen crash-diëet maar een verantwoorde en geleidelijke manier om op uw ideale gewicht te komen met populaire smaken als vanille dan wel chocolade. Doordat u bij uw diëet wordt begeleid, zult u merken dat het bijna vanzelf gaat. U hoeft zich geen lekkere snacks te ontzeggen en omdat u resultaat ziet en zich beter gaat voelen zult u er snel van overtuigd zijn dat het een doeltreffend programma is.

Overigens is het met dit programma ook heel goed mogelijk om iets te doen aan ondergewicht. Mensen die kampen met chronisch ondergewicht en veel moeten eten om nog een beetje op gewicht te blijven weten hoe moeizaam het kan gaan. Met het Weight Care Programma zullen ook deze mensen hun gewicht en gezondheid positief kunnen beïnvloeden. Voor de gebruikte producten verwijzen we u naar onze site over gewichtsbeheersing, waar u ook uw BMI kunt controleren.
Ik wil meer info.Sitemap | Nieuwsbrief | ©Haloevera.nl® | Last update: 2022-07-04 | Disclaimer | Website by IT Services JB