Aloë vera


Aloe vera is de basis van elke gezondheid
Aloë Vera en voedingssupplementen

Aloë vera drinken = gezondheid

Aloë vera is een opmerkelijk natuur-product. We zien aloë vera in steeds meer producten want consumenten weten dat het een goed ingrediënt is. Vanouds is de Aloë vera bekend om de verzachtende werking op de huid na verbranden door bv. de zon of heet water. Vandaar dat het in veel crèmes wordt verwerkt. Verzorging van de huid met Aloë vera zorgt dat de huid soepel blijft met een jeugdige uitstraling.
Maar wist u dat aloë vera ook kan worden gedronken? Inmiddels drinken miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks aloë vera. Waarom zou iemand aloë vera gaan drinken?
Gebleken is dat door het drinken van aloë vera de darmen worden gereinigd en daardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. Bovendien bevat de aloë vera rond de 200 essentiële voedingsstoffen, die dan meteen worden opgenomen. Het effect is dat men op den duur dit gaat merken aan een betere conditie: minder (snel) moe, beter slapen, minder ziek, en indien ziek weer sneller hersteld. Door de aloë vera wordt de veerkracht tegen ziektes, de afweer, de immuniteit, op een hoger niveau gebracht. En dat merk je. Ons motto is niet voor niets: Gezond zijn en gezond blijven - per slot heb je maar 1 gezondheid waar je je hele leven zorgvuldig mee moet doen.
Meer over aloë vera op wetenschappelijk nivo leest u hier.

Buiten en binnen

De plant heeft dikke, vlezige bladeren. Daarin bevindt zich steunweefsel ofwel parenchym. Als een blad wordt opengebroken wordt het zichtbaar als een heldere gelei-achtige massa. In onze producten wordt alleen dit heldere deel van de plant gebruikt, de bladschede wordt weer gerecycled. Wetenschappelijke analyse heeft aangetoond dat de heldere gel van de aloë circa 200 zeer essentiële stoffen bevat die de gezondheid van de mens uitzonderlijk goed ondersteunen. Wanneer het wordt gedronken zorgt het er dus voor dat de darmen gereinigd worden en wordt meteen een grote hoeveelheid belangrijke stoffen voor ons lichaam aangeboden voor opname. De darmen zijn het centrum van onze gezondheid: opname en aanbod van voeding zijn letterlijk van levensbelang. Onze aloë drinkgels bevatten een percentage tussen 86 en 97% pure Aloë vera.
Fijne bijkomstigheid is dat de plant zeer sterk van zichzelf is: kwekers hoeven de plantages niet te behandelen met omstreden insecticiden e.d. omdat de plant zelf de meest krachtige anti-bacteriële, anti-virale en insecten-afstotende werking heeft. Via een gepatenteerd proces wordt de oxydatie van het geoogste sap tegengegaan waardoor de Aloë vera drinkgel langer houdbaar is. Naast de basis drinkgel zijn nog 3 drinkgels met specifieke toepassingen verkrijgbaar. Kijk in de shop of neem contact op voor een persoonlijk advies. In de SHOP kunt u meer info over elk artikel opvragen en downloaden.


Sitemap | Nieuwsbrief | ©Haloevera.nl® | Last update: 2022-07-04 | Disclaimer | Website by IT Services JB