Navigatie:
ALOE VERA, voedingssupplementen

Aloë vera drinken = gezond blijven

Aloë vera is een opmerkelijk natuurproduct. We zien dat aloë vera in steeds meer producten wordt toegepast want consumenten weten dat het een goed ingrediënt is. Van ouds is de Aloë vera bekend om de verzachtende werking op de huid na verbranden door bv. de zon of heet water. Vandaar dat het in veel crèmes wordt verwerkt.
Door de huid te verzorgen met Aloë vera blijft deze soepel en behoudt het een gezonde en jeugdige uitstraling. De huid is een spiegel van de (innerlijke) gezondheid.
U wist vast al dat aloë vera ook kan worden gedronken! Inmiddels drinken miljoenen mensen over de hele wereld dagelijks aloë vera. Waarom zou iemand aloë vera gaan drinken?
Gebleken is dat door het drinken van aloë vera de darmen worden gereinigd en daardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen. Bovendien bevat de aloë vera rond de 200 essentiële voedingsstoffen, die vervolgens optimaal worden opgenomen. Het effect is dat men op den duur dit gaat merken aan een betere conditie: minder (snel) moe, beter slapen, minder ziek, en indien ziek weer sneller hersteld. Door de aloë vera wordt de veerkracht tegen ziektes, de afweer, de immuniteit, op een hoger niveau gebracht. En dat merk je. Ons motto is niet voor niets: Gezond zijn en gezond blijven - per slot heb je maar 1 gezondheid waar je je hele leven zorgvuldig mee moet doen. En als je gezond bent wil je die gezondheid in stand houden en daar leent de aloë vera zich bij uitstek voor.

A way of life

Gezondheid is een “Way of Life”. Het is niet alleen wat je eet, of alleen het bewegen et cetera. Gezond leven is een instelling die doorklinkt in alles wat je doet, eet en zelfs hoe je denkt. Als je gezond bent en dat wilt houden maak je daar een tweede natuur van, een levensstijl, en uiteindelijk gaat het helemaal vanzelf. Ook daar zijn de Aloë-producten van Forever een prettig hulpmiddel bij. Door het drinken van aloë vera ga je jezelf beter voelen waardoor je meer op je gezondheid gaat letten en een daarop gerichte manier van leven gaat ontwikkelen. Voel je goed en dat straal je uit.

3 voordelen van aloë vera voor je gezonde levensstijl


Buiten en binnen

De 4 Forever Aloë Vera Gels in 3-packs

Bekijk hier de volledige productbrochure, speciaal voor u gemaakt.

Aloë Vera bladdoorsnede om het parenchym zichtbaar te maken

De plant heeft dikke, vlezige bladeren. Daarin bevindt zich steunweefsel ofwel parenchym. Als een blad wordt opengesneden wordt het zichtbaar als een heldere gelei-achtige massa. In onze producten wordt alleen dit heldere deel van de plant gebruikt, de bladschede wordt weer gerecycled. Wetenschappelijke analyse heeft aangetoond dat de heldere gel van de aloë circa 200 zeer essentiële stoffen bevat die de gezondheid van de mens uitzonderlijk goed ondersteunen. Wanneer het wordt gedronken zorgt het er dus voor dat de darmen gereinigd worden en wordt meteen een grote hoeveelheid belangrijke stoffen voor ons lichaam aangeboden voor opname. De darmen zijn het centrum van onze gezondheid: opname en aanbod van voeding zijn letterlijk van levensbelang. Onze aloë drinkgels bevatten een percentage tussen 86 en 97% pure Aloë vera.
Ontdek hier de route van plant tot product.
Fijne bijkomstigheid is dat de plant zeer sterk van zichzelf is: kwekers hoeven de plantages niet te behandelen met omstreden insecticiden e.d. omdat de plant zelf de meest krachtige anti-bacteriële, anti-virale en insecten-afstotende werking heeft. Via een gepatenteerd proces wordt de oxydatie van het geoogste sap tegengegaan waardoor de Aloë vera drinkgel langer houdbaar is. Naast de basis drinkgel zijn nog 3 drinkgels met specifieke toepassingen verkrijgbaar. Kijk in de shop of neem contact op voor een persoonlijk advies. In de SHOP kunt u meer info over elk artikel opvragen en downloaden.

Voedingssupplementen

Forever voedingssupplementen zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit

Wanneer gebruik je voedingssupplementen? Dat is een vraag die we nogal vaak tegenkomen. En dan nog: Welke? Het zal duidelijk zijn dat het antwoord helemaal samenhangt met uw eigen gezondheid en problemen daaromtrent. Wij adviseren daarom niet “zomaar” iets, maar we zullen samen bekijken waar de vraag moet en kan worden aangevuld.
De meeste mensen denken dat ze met een gevariëerd diëet wel alles binnen krijgen wat het lichaam nodig heeft. Helaas is de kwaliteit van de voeding die we consumeren enorm achteruitgehold, terwijl de producten er (voor de verkoop) juist beter, sappiger, rijker en voller uitzien.
Naast eiwitten, vetten en koolhydraten heeft het lichaam ook enzymen, vitaminen en mineralen nodig. De spore-elementen vervullen cruciale rollen in het cellulaire verwerkingsproces, en wanneer deze ontbreken ontstaan de zogenaamde gebreksziekten. Het bekendst is “scheurbuik” dat ontstaat door een gebrek aan vitamine C. Zo hebben alle mineralen en vitamines een kenmerkend gebreksverschijnsel die overigens niet ZO erg als scheurbuik hoeven te zijn: snel moe, weinig weerstand, slecht slapen... het zijn enkele van de verschijnselen die een gebrek aangeven.
We gaan niet op de stoel van uw huisarts zitten, volg dus altijd diens advies op. Blijkt dat uw gezondheid wel een extra boost kan gebruiken dan gaan we samen uitzoeken wat voor u geschikt is. Maar zeker ook als u uw gezondheid op peil wilt houden. U zult vervolgens snel genoeg merken dat de voedingssupplementen van Forever een hoge kwaliteit hebben.

Wilt u het ook eens horen van Gregg Braden? (Engelstalig)Referenties:
Lees hier op wikipedia over aloë vera. Of uitgebreider in de engelse wikipedia. Of kijk op de nederlandse site van Forever.
Hier op wetenschappelijk niveau over aloë vera.

Waaruit bestaat het assortiment? Start hier.

Eigendomstatement & disclaimer


© Copyrights voor alle teksten rusten bij haloevera.nl. Illustraties zijn copyright-vrije plaatjes van internet of van Forever Living Products.
Teksten niet overnemen zonder de uitdrukkelijke toestemming van haloevera.nl.
☆ ☆ ☆
Last update: 2022-08-10.
©2022 haloevera.nl,
Delft, The Netherlands


☆ ☆ ☆

Op de hoogte blijven?


Wilt u op de hoogte blijven en als eerste geïnformeerd worden over nieuwe producten?
Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Contact opnemen


Wilt u contact opnemen om uzelf diepgaand te laten informeren over wat deze producten voor de gezondheid van u en uw gezin kunnen betekenen? Dat kan door mij te emailen. U krijgt zo snel mogelijk een reactie op uw verzoek voor contact.

Feedback en erorrs...


Een fout op de site aangetroffen? Rapporteer een fout in de tekst hier. Hier kunt u ook uw feed-back naartoe sturen.

Rapporteer iets dat mis is met de site, zoals een broken link, hier

Ontdek het hier

 Website by John Beek