bijenproducten
Bijen en bijenproducten
Bijen: honing, royal jelly, propolis en pollenkorrels

Iedereen kent honing. Iedereen weet ook dat bijen-producten goed voor de gezondheid zijn. Naast honing is vooral Royal Jelly erg bekend. Royal Jelly biedt bouwstoffen en cruciale stoffen voor de groei. Daarnaast worden Pollenkorrels direct met bijen geassociëerd. Waarom zijn de pollenkorrels zo goed, terwijl er zoveel mensen last hebben van die stuifmeelkorrels, in de vorm van hooikoorts? Wel, de stuifmeelkorrels die de hooikoorts veroorzaken zijn de korrels die vooral licht van gewicht moeten zijn omdat ze door de wind moeten worden verspreid. Ze bevatten het absolute minimum dat nodig is bij het bestuivingsproces. De pollen die de bijen daarentegen verzamelen zijn zwaarder en bevatten veel meer stoffen betrokken bij de groei van cellen. Essentiële stoffen zelfs, vele micronutriënten weer die daarbij zijn betrokken om op de juiste manier goede celgroei te stimuleren. Overigens kan kwaadaardige celgroei juist ook optreden door gebrek aan één of meer van die cruciale stoffen. Mensen pollenkorrelpellets die grote hoeveelheden pollen slikken blijken ook langer te leven, minder vaak ziek te zijn en herstellen veel sneller in geval van ziekte of verwonding. Ga naar onze speciale pollenpagina. Helemaal als dat met Propolis wordt gecombineerd.

Natuurlijk tegen bacteriën

Gebleken is dat bijen nog een interessante stof produceren: Propolis. Propolis is een natuurlijk antibioticum. De bijen gebruiken het al minstens 45 miljoen jaar met succes om hun korven steriel te houden en te vrijwaren van infecties door schimmels, virussen en bacteriën. Ze smeren er de kieren van de korf mee in, en wikkelen doodgestoken indringers erin om het rottingsproces sterk te vertragen. De tabletten Propolis ondersteunen de bescherming tegen ziekte bij de mens. Ze helpen de natuurlijke afweer om op efficiënte wijze het lichaam van ziekteverwekkers te ontdoen. Gezond zijn, blijven en gezond ouder worden doe je met de bij erbij.

Bijen en Aloë vera

Forever Living Products is zowel de grootste Aloë vera kweker ter wereld als de grootste bijenhouder ter wereld. Niet Tandpasta zonder fluoride of schuurmiddel verwonderlijk dan dat er enkele producten zijn ontwikkeld waarin de twee zijn gecombineerd. Voorbeelden daarvan zijn de Propolis creme, een creme op basis van Aloë vera waaraan Propolis als extra werkzaam bestanddeel is toegevoegd. Met deze creme bestrijdt u uitslag en winterhanden en beschermt u schrale huid. De huid blijft er jong en soepel door.
Een ander combinatie-product waar we enthousiast over zijn is de tandpasta. De Bright is een tandpasta op basis van Aloë vera waaraan propolis is toegevoegd voor het ondersteunen van de mondflora, waardoor het helpt tegen aften, zorgt voor gezond tandvlees en tandaanslag tegengaat. Het bevat geen fluor of schurende bestanddelen en is daardoor ook geschikt voor het onderhoud van gebitsprothesen. Met name bijzonder geschikt voor kinderen omdat het zonder gevaar kan worden doorgeslikt!
In de SHOP kunt u over elk artikel meer info opvragen.Sitemap | Nieuwsbrief | ©Haloevera.nl® | Last update: 2022-05-17 | Disclaimer | Website by IT Services JB